Garderobekast
Garderobekast
Voor deze garderobekast hebben het eikenhout, dat een restant was van de vloer, gebruikt voor de deuren. Zo is er een modern-klassieke sfeer ontstaan in de slaapkamer. Het is een combinatie van MDF en eikenhout.
 
Garderobekast
Garderobekast
Inloop garderobekast . Dit geheel is vervaardigd uit: kersenfineer op M.D.F. in de hanggedeelten zijn kledingliften gemonteerd, een spiegel is gemonteerd op de achterdeur , de lades zijn voorzien van rolsystemen en in het plafond is halogeenverlichting aangebracht.
 
Garderobekast
Garderobekast
Deze garderobekast is vervaardigd uit: gespoten M.D.F., de randen zijn voorzien van kersenfineer en in de kroonlijst is halogeen verlichting aangebracht. In het middendeel zijn lades met rolsystemen gemaakt.
 
Garderobekast
Garderobekast
De sfeer in deze slaapkamer heeft een extra uitstraling door de kleur. Wat een emmer latex al niet doet !.Dit meubel is vervaardigd uit: gespoten M.D.F. , lades zijn voorzien van rolsystemen
 
Garderobekast
Garderobekast
In deze  kleine slaapkamer heb ik een garderobekast ontworpen, die de indruk wekt dat de ruimte veel groter  lijkt, dan dat deze is.  Deze kast is gemaakt uit: gespoten M.D.F., lades voorzien van volledig uittrekbare rolsystemen.

 
Garderobekast
Garderobekast
De nis waar deze garderobekast in geplaatst is, was oorspronkelijk te ondiep. Vandaar dat we het meubel naar voren hebben gebracht. Door het kleurenpalet op de fronten ontstaat er een levendig karakter. Deze kast is vervaardigd uit gespoten MDF en aluminium roedestangen
 
Er was een nis in deze slaapkamer ; een nutteloze ruimte. Samen met de klant de meest praktische indeling gecreŽerd. Door de kastfronten volledig de nis te laten afsluiten, is er alleen maar een wand en geen kast, als de deuren gesloten zijn. Materialen: gespoten MDF in een donkere RAL kleur.
 
Garderobekast
Garderobekast
In lofts is het meestal geen goede keuze om er een gewone rechttoe-rechtaankast neer te zetten. Er is dan geen mooie aansluiting en daardoor teveel verloren ruimte. Dit meubel is vervaardigd uit: gespoten M.D.F.
 
Garderobekast
Garderobekast
Deze garderobekasten zijn drie meter hoog. Doordat ze in nissen geplaatst zijn, nemen de kasten niet veel ruimte weg van de slaapkamer. Door de antracietgrijze kleur wijken de volumes terug.
Dit meubel is vervaardigd uit: Lakgespoten MDF, rolsystemen
 
Garderobekast
Garderobekast
In het ontwerp van deze garderobekast hebben we een mooie combinatie gevonden tussen open en gesloten delen. De patrijspoort en de spiegel zorgen ervoor dat de ruimte veel groter lijkt. Dit meubel is vervaardigd uit: gespoten M.D.F., glasdeuren, halogeenverlichting en lades met rolsystemen.
 
Garderobekast
Garderobekast
Deze garderobekast is geplaatst in een slaapkamer met een klassieke uitstraling. Door de strakke vormgeving en speciale kleur van het meubel houden beide vormen elkaar in evenwicht. Deze kast is vervaardigd uit: gespoten M.D.F. , rolsystemen voor de lades en r.v.s. handgrepen.
 
Garderobekast
Garderobekast
Deze garderobekast is geplaatst in een  vrij kleine slaapkamer, daarom is er voor een verlopende diepte-indeling gekozen, waarbij er meer bewegingsvrijheid is. Dit meubel is gemaakt van: gespoten M.D.F., spiegelglas en volledig uittrekbare rolsystemen.
 
Garderobekast
Garderobekast
Deze garderobekast is geplaatst in een kamer met klassieke uitstraling, dit wordt mede versterkt door het ledikant in rood kersenhout. De lijsten om de deuren hebben ook randen van kersenhoutfineer. Het kastdeel aan de rechterzijde loopt iets terug, daardoor wordt de diepte van dit meubel minder pregnant. Op een deur is een spiegel aangebracht op de volledige maat. Deze kast is gemaakt van: gespoten M.D.F., kersenhoutfineer, volledig uittrekbare rolsystemen en spiegelglas.
 
Garderobekast
Garderobekast
 Garderobekast in hoekopstelling. Dit meubel is gemaakt van gespoten M.D.F., deurlijsten zijn voorzien van beukenfineer en rolsystemen in de lades.
 
Garderobekast
Garderobekast
Deze garderobekast heeft door het terugvallende deel in het midden een mooie plasticiteit; geen vlakke wand. Deze maatvoering van kastindeling gebruik ik vaak: kleine vakken bovenin voor seizoenspullen (dekbedden bijv.) en grotere deuren beneden voor hang- of leggedeelten. De kleur van het marmoleum en de kleur van de kast passen mooi bij elkaar. Dit meubel is vervaardigd uit: gespoten M.D.F., rolsystemen voor de lades en spiegelglas.
 
Garderobekast
Garderobekast
De garderobekasten in deze slaapkamer hebben een heel levendig karakter door leuke kleurencombinatie, ontworpen door een interieurspecialiste. Materiaal is gespoten MDF.
 
Garderobekast
Garderobekast
Deze slaapkamer heeft een beetje klassieke uitstraling, daarom hebben we de garderobekast door de omlijsting en kroonlijst erbij betrokken. Gebruikte materialen: gespoten MDF met kersehoutenfineer lijstwerk.
 
Garderobekast
Garderobekast
Deze slaapkamerkast is geplaatst in een vrij donkere ruimte, vandaar de verlichting bovenop het meubel. Daardoor wordt de kleine ruimte groter. De kast is vervaardigd uit M.D.F., rolsystemen en is met gespoten lak afgewerkt.