Home-office
Home-office
Dit home-office is ontworpen voor een plek op een overloop, dus het mocht niet veel ruimte innemen. In prettig overleg is er dit model uitgekomen. Het computermeubel is vervaardigd uit: gespoten M.D.F., gegalvaniseerde stalen buizen en gietaluminium plankendragers.
 
Home-office
Home-office
De vorm en kleurstelling had de opdrachtgever al redelijk in gedachten. In  samenspraak is er dit home-office uit ontstaan. Het meubel is vervaardigd uit gespoten M.D.F. (38 mm dikte) in RAL kleur en gespoten plaatstaal in RAL kleur.
 
home-office
home-office
Deze combi-kast is een samenvoeging van boekenkast, T.V. meubel en home-office. We hebben het meubel zo compact mogelijk gehouden, want het ook de living. De kleur is zoveel mogelijk aangepast aan de sfeer van het huis. Gebruikte materialen zijn: MDF, gegalvaniseerde stalen buizen. MDF gespoten in een olijfkleurige RAL kleur.
 
Home-office
Home-office
De laatste jaren is er veel vraag naar gecombineerde huiscomputermeubels. Eerst wordt gewerkt op een oude eettafel, maar dan moet er toch iets anders komen. Dit meubel is vervaardigd uit: M.D.F. afgewerkt met gespoten lakverf en gegalvaniseerde stalen buizen.
 
Home-office
Home-office
Dit computerburo is speciaal voor deze plek ontworpen. Het staat in de huiskamer met veel huiselijk verkeer, vandaar de verjongde hoeken aan het meubel. Dit buro is vervaardigd uit: teakfineer op M.D.F., teakhout en een verkoperde stalen tafelpoot.
 
Home-office
Home-office
Gespoten MDF, stalen buizen
 
Home-office
Home-office
Deze computertafel is gesitueerd in de huiskamer,dus het meubel mocht niet veel ruimte innemen. De maatvoering van het werkblad loopt door in de diepte van de vitrine. De tafel is vervaardigd uit: eikenfineer op M.D.F., eikenhouten tafelpoten.
 
Home-office
Home-office
Dit computermeubel is gemaakt in opdracht voor een DTP er. Ze had een ontwerp en ik heb het uitgevoerd. De ergonomische vormgeving van het blad zorgt ervoor dat het aangenaam is om aan te werken. Het is vervaardigd uit M.D.F., afgewerkt met gespoten lakverf.
 
Home-office
Home-office
De computertafel voor deze klant is een combinatie van archief en werkblad. In een kleine kamer is veel opbergruimte ontstaan. Dit meubel is gemaakt van: H.P.L. op M.D.F.,gespoten M.D.F., in Ralkleur gespoten stalen buizen .
 
Home-office
Home-office
Het ontwerp voor deze combinatie van een home-office en boekenkast was ingewikkeld vanwege het complexe karakter.  Het organische lijnenspel van de boekenplanken gedraagt zich heel vloeiend in de kamer. Dit geheel is vervaardigd uit: HPL op MDF, gespoten MDF en gegalvaniseerde stalen buizenen een rolsysteem.
 
home office
home office