Keuken
Keuken
Deze keuken is vervaardigd uit: gespoten M.D.F., volledig uittrekbare rolsystemen voor de lades en Belgisch hardsteen voor het aanrechtblad.
 
Keuken
Keuken
Het is wel duidelijk dat deze keuken aan vervanging toe was. Voorheen donker eiken, nu olijfgroen. Een kleur die heel mooi past in de klassieke sfeer van het huis.De ovens zijn op een gebruiksvriendelijke hoogte ingebouwd. De koelkast, vriezer en vaatwasser zijn hergebruikt. Het aanrechtblad is vervaardigd uit composiet. Kasten zijn gemaakt van MDF.
 
Keuken
Keuken
De oude keuken had geen bovenbouwkasten, dus was de keuken 60 ctm lager en meer een blok aan de bovenkant. De klant vond een groot fornuis handig (90ctm breed)en de kleine magnetron is op een ergonomische hoogte ingebouwd. Gebruikte materialen: gespoten MDF, volledig uittrekbare rolsystemen, Belgisch hardsteen voor het aanrechtblad. Een stelen trap voor het bereik van de bovenkasten.De roodbruine kleur past heel goed bij de eikenvloer en schept daardoor een mooie sfeer.
 
Keuken
Keuken
Deze keuken is opgebouwd uit elementen van Ikea. De keuken die erin gezeten had, was 25 jaar oud,dus dit was een hele verbetering.
 
Keuken
Keuken
Deze keuken is niet in zijn geheel vernieuwd, het kookgedeelte is blijven staan. Het nieuwe deel is vervaardigd uit: gespoten M.D.F., volledig uittrekbare rolsystemen voor de lades en Belgisch hardsteen als aanrechtblad.
 
Keuken
Keuken
Deze keuken is in prettige samenwerking met de klant geínstalleerd. Zij hadden het voorwerk gedaan (leidingen gelegd en aansluitingen gemaakt) Door de golvende lijn van het aanrechtblad en het verspringen van diverse elementen is er plasticiteit. Gebruikte materialen zijn: berken multi-plex, M. D.F., volledig uittrekbare rolsystemen