Kantoormeubel
Kantoormeubel
Deze archiefkasten zijn geplaatst voor een verzekeringsfirma met ook een kantoor aan huis. Op de hele bovenverdieping liggen kersenfineer vloerdelen. Het kantoormeubel is daar op aangepast, zodat vloer en kasten in elkaar overgaan. De lades zijn voorzien volledig uittrekbare rolsystemen.
 
Kantoormeubel
Kantoormeubel
De archiefkasten zijn zo ontworpen dat beschikbare ruimte optimaal benut wordt en toch handig in het gebruik zijn. De kleur van de ordnerkasten is afgestemd op de kleur van het marmoleum. Daardoor is er een heel aangename sfeer ontstaan, prettig om klanten te ontvangen in dit verzekeringskantoor en prettig om te werken. Deze kasten zijn vervaardigd uit: gespoten M.D.F., lades zijn voorzien volledig uittrekbare rolsystemen.
 
Kantoormeubel
Kantoormeubel
Deze computertafel is geplaatst in de ontvangstruimte van een fysio-praktijk. Deze plek was voorheen heel onpractisch, mede door de grote koof in het midden van de ruimte. Door de combinatie van blad, computerplaats en planken is het een aangename werkplek geworden. Dit meubel is gemaakt van: MDF afgewerkt met HPL en randen zijn afgewerkt met kantenband.
 
Kantoormeubel
Kantoormeubel
Deze boekenkast is ontworpen en uitgevoerd voor het kantoor van de directeur van een uitgeverij. Door het parket en de  kleur van deze monumentale vergaderruimte is er een klassieke sfeer. Het kersenfineer  en de  gematteerde verchroomde stalen buizen passen daar goed in.
 
Kantoormeubel
Kantoormeubel
Eerder had ik al een nieuwe computertafel uitgevoerd voor het kantoor van deze fysiopraktijk. De oude balie was uiteraard een groot kontrast met het nieuwe meubel. We hebben de materiaalkeuze voortgezet en nu is de ruimte weer een geheel. Voorheen liep de wand van de balie helemaal rechtdoor, in de nieuwe uitvoering maakt het laatste stuk een knik en is ook 'verjongd' , waardoor er meer loopruimte is ontstaan. Gebruikte materialen zijn: HPL op MDF, melamine op MDF, ABS kantenband. Inleg RVS spoelbak.
 
Kantoormeubel
Kantoormeubel
Dit kantoormeubel is geplaatst op de loft van een kantoor. De totale lengte van de archiefkast is ongeveer 10 meter lang. Daarom heb ik gekozen voor een golvende lijn, een rechte lijn is zeer eentonig op die lengte. Het meubel is vervaardigd uit: gespoten buig M.D.F., H.P.L. op M.D.F..
 
Kantoormeubel
Kantoormeubel
Deze kantoortafel is vervaardigd uit een houtsoort die goed past bij de sfeer van het kantoor. Gebruikt materiaal: mahonie-sappelie.
 
Kantoormeubel
Kantoormeubel
Dit computermeubel is vervaardigd voor een lesruimte in een buurthuis. De vormgeving en uitvoering is zo eenvoudig mogelijk gehouden. maar wel practisch in gebruik. Het geheel is gemaakt van:M.D.F., stalen tafelpoten
 
Kantoormeubel
Kantoormeubel
Deze opstelling van kasten en een buro is geplaatst in een kamer die als kantoor dienst doet. De beperkte ruimte hebben zo optimaal mogelijk proberen te benutten. Dit meubel is vervaardigd uit: berken multi-plex en stalen poten