Boekenkast
Boekenkast
Deze boekenkast maakt door de opstelling in de kamer een tweedeling. Enerzijds een deel waar een garderobekast staat, aan de andere kant een computerkamer. Door de combinatie van stalen buizen en legplanken is er geen volumineuze boekenkast. Dit meubel is vervaardigd uit: berken multi-plex en gegalvaniseerde stalen buizen, die in diverse uitvoeringen leverbaar zijn: geel gepassiveerd, in vermessingde en verkoperde uitvoering. Ook RAL kleur gespoten is mogelijk.
 
Boekenkast
Boekenkast
Er worden veel combinatiekasten door mij ontworpen, zo ook deze. Er is een mooie verhouding tussen open en gesloten delen. Door het teruglopen van het open bovengedeelte wordt de kast slanker. Dit meubel is vervaardigd uit: M.D.F. , afwerking met gespoten lakverf, geperforeerd staal, helder glas en halogeen verlichting.
 
Boekenkast
Boekenkast
Deze boekenkast is geplaatst in een modern huis met betonnen wanden; rechte vormen. Ik werk graag met contrasten, vandaar deze elfenbanken tegen de muur. Dit meubel is een combi van gegalvaniseerde stalen buizen en MDF , behandeld met goudverf en afgewerkt met blanke lak.Buizen zijn leverbaar in: geel verzinkt, vermessingd en verkoperde uitvoering. Gespoten in een RAL kleur is ook mogelijk.
 
Boekenkast
Boekenkast
Al is het bijna niet te zien, toch is deze boekenkast 7.50mtr lang. Een mooie gelegenheid om een organische vorm te ontwerpen en uit te voeren. Rechte delen zijn op die lengte heel saai, is mijn mening. Door de donkere antracietkleur van de planken komen de kleuren van de spullen heel mooi tot hun recht. Dit meubel is gemaakt van: gespoten MDF delen, mat verchroomde stalen buizen,die ook in mat vermessingd en mat verkoperd leverbaar zijn.
 
boekenkast
boekenkast
Er is een hemelsbreed verschil tussen de eerste foto en de rest. Er staan nu ong. 7000 werken in en er is tot genoegen van de klant nog ruimte over. We hebben de boekenkasten zo compact mogelijk gehouden in de twee kamers; je kunt er toch nog in bewegen. De kleur van de MDF delen past heel mooi in de sfeer van de geel verzinkte buizen. Gebruikte materialen zijn: gespoten MDF en gegalvaniseerde stalen buizen, die ook in messing en koper uitvoering leverbaar zijn.
 
boekenkast
boekenkast
Dit combi-meubel is geplaatst in klassiek interieur. De combinatie van parket en de olijfkleur van de MDF delen werden in samenspraak met de klant bepaald. Het geheel geeft een mooie rustige sfeer, zeker in samenhang met de geel gepassiveerde stalen buizen.
 
Verrijdbare scheidingswand
Verrijdbare scheidingswand
In deze kinderkamer hebben we een verrijdbare scheidingswand ontworpen en uitgevoerd. Het leeftijdsverschil van de kinderen is groot vandaar deze tweedeling. In het lege gedeelte is plaats voor een gitaar en er is een buro ge´ntegreerd. De wand heeft de breedte van de ruimte tussen de twee ramen, dus geen lichtverlies. Vervaardigd uit:MDF, gespoten afgewerkt.
 
Boekenkast
Boekenkast
Het is wel duidelijk dat deze boekenkast niet zomaar te koop was. Het is een combimeubel : ook voor audio en c.d.'s. Dit geheel is vervaardigd uit: gespoten M.D.F. en gegalvaniseerde stalen buizen.
 
Boekenkast
Boekenkast
Deze  boekenkast is ontworpen voor een schrijver. Een modern meubel in een oud huis. Dit geheel is vervaardigd uit: gespoten M.D.F., gegalvaniseerde stalen buizen.
 
Boekenkast
Boekenkast
Deze boekenkast is een combi-meubel. Het is een boekenkast, audio- en t.v. meubel.
Door de verschillende dieptes ontstaat een mooie ruimtelijke werking. Dit meubel is vervaardigd uit berken multi-plex. De lades zijn uitgevoerd met volledig uittrekbare rolsystemen.
 
boekenkast
boekenkast
Deze boekenkast is geplaatst in een klassiek interieur. De warme goudgele kleur van de MDF liggers past naar de mening van de klant en op ons advies heel mooi bij de plavuizen. Deze boekenkast bestaat uit:  gespoten MDF delen, mat verchroomde stalen buizen.
 
Boekenkast
Boekenkast
Deze boekenkast is combi-meubel: boekenkast, audio- en t.v. meubel. Geplaatst in de huiskamer, moet het meubel vele functies vervullen. Het meubel is vervaardigd uit: M.D.F., afgewerkt met gepoten lakverf. Lades zijn voorzien van volledig uittrekbare rolsystemen en in de bovendelen is halogeen verlichting aangebracht.
 
Boekenkast
Boekenkast
Deze combi-boekenkast : computertafel, boekenkast en audiomeubel is vervaardigd uit MDF en met gespoten lakverf afgewerkt. In de kroonlijst is halogeen verlichting aangebracht.
 
Boekenkast
Boekenkast
Deze boekenkast  gecombineerd met een schrijftafel is ontworpen voor een modern appartement aan de grachten. Door het goudgele tapijt op de vloer en de goudgele kleur van het wandmeubel is er een prachtige sfeer ontstaan in dit interieur. Dit meubel is vervaardigd uit: M.D.F. afgewerkt met goudverf en blanke lak, gegalvaniseerde stalen buizen en halogeen verlichting.
 
Boekenkast
Boekenkast
Deze boekenkast is opgahangen aan de betonnen wand, waardoor deze konstruktie een luchtig karakter heeft. Dit geheel is een kombinatie van gepolijste stalen buizen, geperforeerd plaatstaal en helder glas.
 
Boekenkast
Boekenkast
Deze boekenkast is vervaardigd uit stalen buizen en geperforeerd stalen platen. Dit meubel is gespoten in een RAL kleur.
 
Boekenkast
Boekenkast
Door de donkere kleur van de boekenplanken lijken de boeken te zweven en komen de kleuren ervan veel beter tot hun recht. Dit meubel is gemaakt van : gespoten M.D.F., gegalvaniseerde stalen buizen.
 
Boekenkast
Boekenkast
Deze boekenkast heeft ook plek voor een video- recorder. De constructie is gemaakt van stalen buizen en de legborden van geperforeerd plaatstaal. Het geheel is gespoten in een RAL kleur
 
Boekenkast
Boekenkast
Doordat alle delen van deze kasten aan de muur bevestigd zijn, krijgen ze een zwevend karakter. De kleur is heel neutraal gehouden, waardoor vorm en kleur van de boeken goed tot hun recht komen. Deze boekenkasten zijn vervaardigd uit: gespoten multi-plex.
 
Boekenkast
Boekenkast
Boekenkast en bank vormen een geheel. De  fors uitgevoerde bank vormt een mooi cotrast met de ranke boekenplanken erom heen. Materiaal is: gespoten M.D.F.
 
Boekenkast
Boekenkast
Dit meubel is een combinatie van boekenkast en een computerwerkburo. De vorm is complex, maar gedraagt zich op natuurlijke wijze in de ruimte.  Dit geheel is vervaardigd uit: HPL op MDF, gespoten MDF en gegalvaniseerde stalen buizen.
 
Boekenkast
Boekenkast
Ja, dan is er een overgebleven hoek in de hall. Een mooie plek voor een boekenkast op maat.
Matrialen: berken multiplex,  geel gegalvaniseerde stalen buis.