Leestafel buurthuis
Leestafel buurthuis
Deze leestafel is geplaatst in het inloopcentrum van een buurthuis. De lectuurstandaard en tevens lichtarmatuur zorgt voor een verlicht eiland in de ruimte. Deze tafel is gemaakt van: beukenhoutfineer op multi-plex. In Ralkleur gespoten geperforeerd staalplaat en stalen tafelpoten.
 
Gesprekstafel buurthuis
Gesprekstafel buurthuis
Dit meubel is gesitueerd in een algemene inloopruimte van een buurthuis. Door de plaatsing van het scherm is er meer bescherming voor een gesprek. Gebruikte materialen zijn: beukenhoutfineer op multi-plex, in Ralkleur gespoten geperforeerd plaatstaal.
 
Receptietafel buurthuis
Receptietafel buurthuis
Deze receptietafel behoort ook tot de inloopruimte van het buurthuis. Alle tafels zijn opgebouwd uit dezelfde vormgeving en materiaal. Deze tafel heeft een zeer aparte vorm, omdat de toegangsdeur volledig open moest kunnen en er een receptioniste plaats moest kunnen nemen.
 
Leestafel buurthuis
Leestafel buurthuis
Deze leestafel is geplaatst in een multifunctionele ruimte van een buurthuis. Door de montage aan de pilaar en de druppelvorm neemt dit meubel weinig ruimte in. Gebruikte materialen zijn:berken multiplex, HPL, staal, halogeen verlichting.
 
Badkamerladenkast
Badkamerladenkast
Dit badkamermeubel is in de nis geplaatst onder de wastafel, daardoor is er geen ruimteverlies en vormt de wastafel en ladenkast een mooi geheel. Dit meubel is vervaardigd uit: gespoten M.D.F., lades zijn voorzien van volledig uittrekbare rolsystemen.
 
Voorraadkast
Voorraadkast
Deze voorraadkast is een puur practische oplossing voor een nis. De vormgeving en kleur zijn aangepast naar de stijl van de keuken die er naast ligt. Gebruikte materialen: geschilderd M.D.F., rolsystemen voor de voorraadmanden.
 
Video en DVD kast
Video en DVD kast
Deze kast is gemonteerd op de deur van een voorraadkast. Het meubel draait mee bij het opendoen van de deur. Een practische oplossing in een kleine kamer. De klassieke kleur is aangepast  aan de sfeer van het interieur. Materiaal: Gespoten M.D.F. rolwielen.
 
Buitenluifel
Buitenluifel
Deze buitenluifel heeft door de vormgeving een strak karakter. Geen decoratie. Functionaliteit. Deze luifel is vervaardigd uit: verzinkte stalen buizen en gematteerd draadglas.
 
Vitrinekast
Vitrinekast
Deze vitrine is vervaardigd uit: eikenhout, glasplaten en halogeen verlichting. De aansluitende computertafel is ook gemaakt van eikenfineer op MDF.
 
Sfeerverlichting
Sfeerverlichting
Deze sfeerverlichting is geplaatst voor aanstralen van de affiches en voor het creëren van een meer sfeervolle ruimte. De verlichting is gemaakt van : gegalvaniseerd geperforeerd plaatstaal, energiezuinige t.l. buizen.
 
Barmeubel
Barmeubel
Deze bar in een inloopruimte van een buurthuis is aangepast aan de vorm van de ruimte. Het volume van de bar is zo compact mogelijk gehouden, om niet teveel ruimte in beslag te nemen. De gebruikte materialen zijn: H.P.L. op multi-plex, beukenhout en gegalvaniseerd geperforeerd plaatstaal.
 
Douchewand
Douchewand
Deze douchewand is geplaatst in een kleine badkamer, die door de minimale aanwezigheid van materiaal  en transparantie van het glas, toch ruim lijkt. Gebruikte materialen zijn: gehard glas, in Ralkleur gespoten stalen buizen en stelvoet.