Servieskast
Servieskast
Deze servieskast is speciaal voor de plek ontworpen en gemaakt. De klant had een retro-model in gedachte en we zijn hierop uitgekomen. Materialen zijn MDF, multiplex, glasplaat en eikenhouten pootjes Gespoten afgewerkt in zijde- en hoogglans. LED verlichting in het bovendeel
 
Sideboard
Sideboard
Deze ladenkast bestaat uit a-symetrische elementen in een hol- en bolvormgeving. Dit meubel is vervaardigd uit kersenfineer op MDF en de lades zijn voorzien van volledig uittrekbare rolsystemen.
 
Halburo
Halburo
Deze klant had door een aannemer een kwartronde muur laten metselen. Door de specifieke radius van de wand, was het uiteraard onmogelijk om daar een geschikt halburo voor te vinden. We hebben een uitslag van de wand gemaakt en dienovereenkomstig een buro ontworpen. Deze sideboard is vervaardigd uit: kersenfineer op multi-plex, een rolsysteem in de lade en gegalvaniseerde stalen poten.
 
Sideboard
Sideboard
Dit meubel is bewust gemonteerd aan de muur, waardoor er een zwevend karakter ontstond. Het kleurenpalet van de deuren zorgt voor een speels geheel. Dit objekt is vervaardigd uit MDF. De lades zijn meer dan volledig uittrekbaar. De afwerking is geschied met gespoten lak.