Audiomeubel
Audiomeubel
Dit audiomeubel vormt een mooi contrast met de muur erachter. Golvende lijnen van M.D.F. en rechte lijnen van baksteen. Deze kasten zijn vervaardigd uit: gespoten M.D.F., geperforeerd plaatstaal en volledig uittrekbare rolsystemen.
 
Audiomeubel
Audiomeubel
 De kleur van het kersenhoutfineer kontrasteert mooi tegenover het zwart van de audio-installatie.
We hebben de afmeting helemaal aangepast aan de muur. Dit meubel is vervaardigd uit: kersenhoutfineer op MDF, verchroomde pootjes , volledig uittrekbare rolsystemen en aluminium
knoppen.
 
audiomeubel
audiomeubel
 
Audiomeubel
Audiomeubel
Deze audiokast is ingebouwd in een bestaande nis. De klant is een musicus met een gigantische collectie c.d.'s. Vanuit dat gegeven is dit ontwerp ontstaan. Het meubel is gemaakt  van: gespoten M.D.F., volledig uittrekbare rolsystemen.
 
Audiomeubel
Audiomeubel
Dit audiomeubel heeft door zijn kleur en afwerking een klassieke uitstraling. De vloerdelen en kast gaan mooi in elkaar over. Dit meubel is vervaardigd uit: M.D.F., oppervlaktes afgewerkt met  kleurlak, goudverf en blanke lak. Lades zijn voorzien volledig uittrekbare rolsystemen.
 
Audiomeubel
Audiomeubel
Dit audiomeubel is heel compact  vormgegeven in het totale volume ervan. De klant wilde een zo laag mogelijk meubel. Vandaar dat er lades ontworpen zijn die achter elkaar geplaatst zijn.  De combinatie van gelakt beukenfineer en hoogglans gespoten MDF delen maken een aangenaam geheel. Dit meubel is gemaakt van: beuken op MDF, MDF hoogglans gespoten en volledig uittrekbare rolsystemen.
 
Audiomeubel
Audiomeubel
Dit meubel is vervaardigd uit: gespoten M.D.F. , de lades en de rolplank voor de t.v. zijn voorzien van volledig uittrekbare rolsystemen.
 
Audiomeubel
Audiomeubel
Deze kast is gemaakt van stalen buis en geperforeerd plaatstaal. Gespoten in een RAL kleur.
 
Audiomeubel
Audiomeubel
Dit meubel is ingebouwd in een nis. Deze ladenkast is vervaardigd uit: gespoten M.D.F. en volledig uittrekbare rolsystemen.
 
Audiomeubel
Audiomeubel
Dit audiomeubel is geplaatst in een moderne living waarvan de muren 3.50 mtr hoog zijn.
Door de hoekopstelling is de ruimte minder hard en hoog geworden. De vorm van de planken draagt daar ook aan bij. Er is een aangenaam evenwicht tussen open een gesloten delen. Dit meubel is vervaardigd uit: M.D.F. afgewerkt met HPL, RAL kleur gespoten stalen buizen en glasdeuren voor de vitrinekast.
 
Audiomeubel
Audiomeubel
De klant  had al een ontwerp in gedachten. Dit  combimeubel is het resultaat geworden. Het is een prachtige verhouding tussen horizontale en verticale delen. Deze kast is gemaakt van : beukenfineer op M.D.F., lakgespoten M.D.F. en stalen muursteunen.
 
Audiomeubel
Audiomeubel
Door de vorm van de planken voor de apparatuur zijn de hoeken van de muur minder hard geworden. Het nuttige van het gebruik, het aangename van het kijken. Deze delen zijn gemaakt van: gespoten M.D.F. en aluminium plankendragers.
 
Audiomeubel
Audiomeubel
Deze audiokast staat in een modern interieur. Strak vormgegeven, geen  decoratieve elementen.
Door de combinatie van MDF en geperforeerd plaatstaal is het geen volumineus blok in de ruimte. Dit meubel is vervaardigd uit gespoten MDF, geperforeerd gegalvaniseerd plaatstaal, gegalvaniseerde handgrepen en rolsystemen voor de lades.
 
Audiomeubel
Audiomeubel
Dit audiomeubel is een verlengstuk van de boekenkast, die al eerder geplaatst is in de living. Het is een voortzetting van de organische vorm. De kleur van dit meubel past naar mijn mening heel mooi bij de vloer van Jatobahout. Deze lage kast is vervaardigd uit: MDF behandeld met goudverf, groene lakverf en blanke lak. Volledig uittrekbare rolsystemen voor de lades.
 
Audiomeubel
Audiomeubel
Dit is een detail van een combinatiekast. Deels boeken- en deels audiokast. Dit meubel is gemonteerd aan de betonnen muur, waardoor  het geheel een zwevend karakter krijgt. Deze constructie is een combinatie van: stalen buizen, geperforeerd plaatstaal en blanke glasplaten.
 
cd kast
cd kast