Computerunit
Computerunit
Voor dit kleine kantoor heb ik  computertafels ontworpen van een organische vorm, waardoor er een slalom-beweging ontstaat in de ruimte: speels en heel functioneel. Er kunnen drie personeelsleden werken en er is nog de mogelijkheid om klanten te ontvangen. Kleuren  van het interieur zijn volledig op elkaar afgestemd. Gebruikte materialen zijn: beukenfineer op MDF, gegalvaniseerde stalen buizen.
 
Computerunit
Computerunit
Deze computertafel is geplaatst in de inloopruimte van een buurtcentrum, waar men gratis van het internet gebruik kan maken. Deze tafel is gemaakt van: beukenfineer op multi-plex, geperforeerd plaatstaal voor zuil en tafelpoten, gespoten in RAL kleur.
 
Computerunit
Computerunit
Deze computertafel is geplaatst in de ontvangstruimte van een fysio-praktijk. Zoals u kunt zien vervult dit meubel diverse functies.  Een kleine onpractische plek is een  prettige werkplek geworden. Dit meubel is gemaakt van: MDF afgewerkt met HPL, randen zijn afgewerkt met kantenband.
 
Computerunit
Computerunit
Deze computer-werktafel is gemaakt voor het kantoor van een uitvaartcentrum. De werkruimte is vrij klein, daarom is de vorm zo aangepast dat er nog genoeg loopruimte overblijft. Eerst was er een legplank, later is er een tweede aan toegevoegd. Deze bladen zijn vervaardigd uit: gespoten M.D.F. , en gebruik van aluminium plankendragers.
 
Computerunit
Computerunit
Dit computermeubel is ook gemaakt voor een inloopruimte in een buurtcentrum. Deze computertafel is vervaardigd uit: beukenfineer op multi-plex. De bar is qua vorm aangepast op schuine hoek van de raampartij in een getrapte vorm. In deze kleine ruimte is de maat zo compact mogelijk gehouden. De bar is gemaakt uit: HPL op multiplex,. beukenfineer op multiplex en gegalvaniseerd geperforeerd plaatstaal.
 
Computerunit
Computerunit
Deze computertafels zijn ontworpen voor een buurthuis waar cursussen  gegeven worden. Het  ontwerp en de uitvoering is eenvoudig gehouden, maar wel praktisch in het gebruik. Door de draaibare tussenschotten is het mogelijk een eigen werkplek te creëren.  Door  het gebruikmaken van beukenfineer is er een aangename sfeer ontstaan in dit leslokaal.Deze computerunits zijn gemaakt van: berken multi-plex  afgewerkt met beukenfineer