Audiomeubel
Audiomeubel
ONLANGS ONTWORPEN EN UITGEVOERD. Dit audiomeubel is in prettige samenwerking met de klant tot stand gekomen. We wilden door middel van vorm en kleur de sfeer in de woonkamer tot een geheel brengen. Het zwevende wandmeubel is vervaardigd uit MDF in combinatie met gespoten fronten en bovenblad. Een deur is gemaakt van notenhout.
 
Garderobekast
Garderobekast
ONLANGS ONTWORPEN EN UITGEVOERD. Deze garderobekast is gemaakt voor een modern interieur, met strijkbeton op de vloeren. Daarom heb ik RALkleur 7035 geadviseerd; een neutraal grijs, wel aanwezig, maar behoudt de vorm van het meubel. De lades hebben rolsystemen, deuren zijn greeploos, door het push-to-open systeem. Deze kast is vervaardigd uit MDF.
 
Kantoorkast
Kantoorkast
ONLANGS UITGEVOERD. Deze eenvoudige maar doelmatige kantoorkast in prettige samenwerking met mijn klant neergezet. Materialen zijn: MDF, RVS handgrepen. Deuren gespoten afgewerkt.
 
computer/flightsimulatortafel
computer/flightsimulatortafel
ONLANGS UITGEVOERD in een prettige samenwerking met de klant, is deze tafel ontworpen door hem en door mij vormgegeven. Geen harde en scherpe kanten aan de tafel. Prettige werkhoogten. De kleur is RAL 7031 een donker grijs: functioneel en niet opdringerig. Materiaal is MDF 30 mm
 
Verrijdbare scheidingswand
Verrijdbare scheidingswand
ONLANGS ONTWORPEN EN GEŌNSTALLEERD Deze slaapkamer wordt gedeeld door twee broers met een groot leeftijdsverschil, vandaar deze verrijdbare scheidingswand. Het heeft de breedte van tussenspijl en neemt daardoor geen licht weg in de kamer. De wand is zo ingedeeld op verzoek van de twee jongens en daardoor is er een speelse indeling ontstaan. Materialen: Gespoten MDF. Rolwielen.
 
Boekenkast
Boekenkast
ONLANGS GEMAAKT EN GEŌNSTALLEERD Door veelvuldig en intensief contact met de klant is deze boekenkast ontstaan, naar het ontwerp van de klant zelf. Door de combinatie van MDF, behang en stalen hoeklijn is deze, naar mijn mening, zeer speciale boekenkast vormgegeven. Door de rolwielen heeft de kast een dubbele uitstraling.
 
Boekenkast
Boekenkast
ONLANGS ONTWORPEN EN INGEBOUWD Boven de en suite deuren zaten twee lege ruimtes afgetimmerd met board. Door de ruimtes open te breken zijn er twee extra boekenkasten ontstaan, meer bergruimte en veel decoratiever. Het bestaande profiel dat al aan de zijkanten van het lijstwerk zat, hebben we doorgezet. Het gebruikte materiaal is MDF, de klant heeft het zelf verder afgewerkt.
 
Garderobekast
Garderobekast
ONLANGS ONTWORPEN EN GEMONTEERD Deze twee garderobekasten zijn in RAL kleur 7035 gespoten: een middengrijze kleur, waardoor de kast niet opdringerig wordt en de kamers mooi ruim blijven. Het materiaal is MDF en rolsystemen voor de lades en schoenenplanken.
 
Garderobekasten
Garderobekasten
ONLANGS GEŌNSTALLEERD in prettige samenwerking met de klant deze garderobekast en ladekasten. Meestal hebben knieschotten veel verloren ruimte, vandaar de 6 lades variŽrend in diepte van 50cm naar 82cm. De klant heeft de passtukken tussen de gordingen iets later aangebracht. Er is een totaal andere sfeer ontstaan na het plaatsen van de kasten, door kleur en vorm. Ook veel meer gebruiksgemak. MDF als materiaal en zijdemat gespoten RALkleuren.
 
Garderobekast
Garderobekast
Deze garderobekast hebben we geplaatst in een verbouwd fabriekspand. De klant wilde een volledige wand, met een zo'n groot mogelijke opbergruimte. Rechts naast de deur is nog een schoenenkast gemaakt. De opppervlakte van dit meubel is: 4.20 mtr. breed en 3.00 mtr hoog. De kast is vervaardigd uit MDF, afgewerkt in een gespoten RAL kleur. De lades zijn volledig uittrekbaar.
 
Boekenkast
Boekenkast
Deze klant is een enorme stripverzamelaar, dat is wel duidelijk. Er zaten eerst twee ingebouwde kasten in de wand waar nu de twee boekenkasten zijn gebouwd. Door de symetrie ontstaat er een rustig geheel. De kasten zijn vervaardigd uit MDF en een witte RAL kleur afgewerkt.
 
Boekenkast
Boekenkast
Deze boekenkast heeft een tweeledige funktie; het is een opbergkast voor boeken en drank en het is een verbrede vensterbank waar je op kunt zitten. Vandaar de uitsparing in het midden, ook tweeledig; het is een trapje en het geeft het meubel een monumentaal uiterlijk. Symetrie met een inkeping. Gebruikte materialen: MDF en lak.
 
Uitklaptafel
Uitklaptafel
Er is een kleine keuken en in een prettige samenwerking met de klant hebben we dit ontwerp bedacht en uitgevoerd. De kleuren zijn in harmonie met de keuken.. Materialen: gespoten staal en gespoten MDF.
 
Hoekkast BSO
Hoekkast BSO
Deze hoekkast bestemd voor een BSO is zo gemaakt, dat er geen ruimteverlies optreedt. Met gewone kasten is dat wel het geval. De kleur is afgestemd op de sfeer in de klas. Gebruikt materiaal: gemelamineerd MDF en gespoten MDF.
 
Servieskast
Servieskast
Deze servieskast is speciaal voor de plek ontworpen en gemaakt. De klant had een retro-model in gedachte en daar is dit model uit ontstaan. Gebruikte materialen zijn:MDF, multiplex, glas en eikenhouten pootjes. De kast is gespoten afgewerkt in een combinatie van zijde- en hoogglans.
 
Ladenkasten
Ladenkasten
Met schuine daken is altijd veel ruimte-verlies. Door het vervaardigen van deze ladenbakken en luchtbevochtigerkast is er heel veel ruimte geoptimaliseerd. De bovenste lade is 45 ctm diep en de onderste lade is 80 ctm diep !. De lades zijn meer dan volledig uittrekbaar. Dit ladenblok is gemaakt van MDF en in een RAL kleur gespoten afgewerkt.
 
Radiatorombouw
Radiatorombouw
Met deze radiator-ombouw hebben we tweeledig doel bereikt: het camoufleren van de C.V. en opbergruimte creŽren voor kinderspeelgoed. De† drie delen zijn verrijdbaar voor gebruiksgemak.
Dit meubel is vervaardigd uit MDF en is in een RAL kleur gespoten afgewerkt.

 
Boekenkast
Boekenkast
Dit combimeubel : audio-, boekenkast en computerwerktafel is helemaal aangepast aan de ruimte en sfeer van de huiskamer. Veel meubelen zijn in het grijs in combinatie met mat chroom uitgevoerd. Het wandmeubel is vervaardigd uit: gespoten MDF en stalen buizen, mat verchroomd.
 
Boekenkast
Boekenkast
De boekenkasten in deze twee kamers zijn helemaal afgestemd op de vraag van de klant.
In de ene kamer met het eiland in het midden, komen een paar duizend strips, in de andere komen boeken. Vorm en kleur zijn volledig in harmonie met de ruimte. Helaas staan er nog geen boeken in, maar de foto's daarvan verschijnen t.z.t. op de website.
De kasten zijn vervaardigd uit: gespoten MDF en gegalvaniseerde stalen buizen
 
boekenkast
boekenkast
Deze boekenkast past zich heel mooi aan bij de klassieke sfeer die er in deze woonkamer heerst.
Het meubel is vervaardigd van MDF boekenplanken en gegalvaniseerde stalen buizen.
 
garderobekast
garderobekast
De deuren van deze garderobekast zijn ontworpen door een een interieurstyliste, daardoor is er een levendig geheel ontstaan. Niet te druk maar mooi ingetogen.
De kast is vervaardigd uit MDF.
 
audiomeubel
audiomeubel
Dit audiomeubel is vervaardigd uit 5 elementen waarin alle apparatuur : video's, c.d.'s en d.v.d.'s verenigd zijn. De kleur is aangepast aan sfeer van de woonkamer en de vorm is ontstaan door de funktionaliteit van het meubel. De kast is vervaardigd uit MDF, gespoten afgewerkt in een RAL kleur. De lades zijn meer dan volledig uittrekbaar.
 
Keuken
Keuken
Boven de oude keuken zat een koof van 60 cm. hoog; nutteloze ruimte. In de nieuwe uitvoering hebben we daar kasten gemaakt: meer bergruimte en mooier aanzicht.
De keuken is vervaardigd uit MDF in kombinatie met Belgisch hardsteen als aanrechtblad en een stalen keukenladder in een geel gepassiveerde uitvoering.
 
boekenkast
boekenkast
De kleur van deze boekenkast past mooi bij de sfeer van de woonkamer. De communicatie tussen opdrachtgever en mij is volledig on-line gebeurd, het betrof een projekt in BelgiŽ. Gebruikte materialen: MDF behandeld met verf, goudverf en lak. Stalen buizen, geel gegalvaniserd afgewerkt.
 
audiomeubel
audiomeubel
Dit audiomeubel is aangepast aan de nis in de woonkamer. Door de afgeronde vorm en kleur past het heel goed in de sfeer van de living. Materiaal: gespoten MDF, rolsystemen.
 
Keuken
Keuken
Deze keuken heeft een metamorfose ondergaan van donker eiken naar olijfgroen MDF. Ovens zijn op gebruiksvriendelijke hoogte ingebouwd. De koelkast, vriezer en vaatwasser zijn hergebruikt. Het aanrechtblad is vervaardigd uit composiet.
 
Kinderbed
Kinderbed
Dit dubbele kinderbed is speciaal vervaardigd, omdat de klant een matras van 140 ctm lengte wilde gebruiken. Naderhand zijn de kindvriendelijke stickers aangebracht, ook de zeer geslaagde muurdekoratie doet het geweldig.De kinderkast aan de andere kant, is in een nis gebouwd, een volledige benutting van de ruimte. Met op ergonomische hoogte een aankleedtafel. Gespoten MDF in een RAL kleur
 
Combimeubel
Combimeubel
In deze woonkamer is al eerder een boekenkast gemaakt door mijn bedrijf in dezelfde vormgeving, daardoor is er een mooi geheel ontstaan. Dualiteit en harmonie in evenwicht.
Materiaalgebruik is MDF en gegalvaniseerde stalen buizen. Lades met rolsystemen.
 
cd kast
cd kast
Deze c.d. kast bevat 6 lades met elk ruimte voor ongeveer 150 c.d.'s. De kleur is afgestemd op de sfeer van het klassieke interieur. De lades zijn meer dan volledig uittrekbaar. Materiaalgebruik is MDF, gespoten in een RAL kleur.
 
Boekenkast
Boekenkast
Deze zijkamer is volledig ingericht als boekenkamer, want deze klanten zijn in het bezit van enkele duizenden boeken. De kasten zijn vervaardigd uit MDF en afgewerkt met zijdeglanslak in een ossenbloed rode kleur, die goed past bij de sfeer van het interieur.
 
garderobekast
garderobekast
In deze slaapkamer bevindt zich een nis met valse verstekken, dus een standaardkast was geen optie. Als de kast gesloten is, neemt deze totaal geen ruimte in beslag. Materiaalgebruik is MDF, gespoten in een RAL kleur, lades met rolsystemen.
 
Hoogslaper
Hoogslaper
In deze slaapkamer is er wel hoogte, maar niet zoveel vloeroppervlak. Dus was er het idee om in de hoogte gaan slapen. Zo gezegd , zo gedaan. Het bed is vervaardigd uit: MDF, stalen buizen en
stalen vlechtmat.
 
Garderobekast
Garderobekast
Dit is een onderdeel van deze hall: de garderobekast, is ook een opbergplaats voor de stofzuiger.
Het gebruikte materiaal is MDF en is gespoten afgewerkt.
 
Boekenkast
Boekenkast
In deze hall / kamer hebben we de ruimte geoptimaliseerd door een integratie van een boekenkast, computertafel en garderobekast. Het gebruikte materiaal is MDF en dit is gespoten afgewerkt..
 
Garderobekast
Garderobekast
 Deze slaapkamer is vrij klein, om ruimte te winnen hebben we de garderobekasten boven het bed laten doorlopen, wel met een inspringing, dat is mooier voor de plasticiteit. De kasten zijn uitgevoerd in: geplastificeerd MDF , gespoten MDF. en rolsystemen.
 
Garderobekast
Garderobekast
De garderobekast in deze nis van de slaapkamer is volledig aangepast aan de vorm van de ruimte. De klant had nog eiken vloerdelen over en vroeg of er deuren van gemaakt konden worden. Door het gebruik van het eiken is er een mooie sfeer ontstaan in deze slaapkamer.
Deze kast is vervaardigd uit: gespoten MDF, eiken vloerdelen.
 
Garderobekast
Garderobekast
Deze slaapkamer is vrij klein. Toch wilde de klant een redelijk ruime kast. Aan de linkerkant waar het lagere en ook getrapte deel van de kast is, bevindt zich de ingang. Om meer ruimtesuggestie te krijgen hebben we de bovengedeeltes terug laten vallen. De kast is gemaakt uit MDF, gespoten afgewerkt.
 
Badkamermeubel
Badkamermeubel
Deze badkamermeubels hebben we vervaardigd om de ruimte optimaal te benutten. De badkamer is 3 meter hoog. Het materiaal is M.D.F. en is gespoten afgewerkt.